Ny kunde? Opprett konto...

Har du ikke handlet på Kramstad.no tidligere kan du opprette en konto ved å klikke på "Logg inn" øverst til høyre på siden. Fyll ut nødvendige felt og send inn. Du vil umiddelbart kunne handle i butikken.

Finn frem til riktige produkter...

Det er enkelt å finne produkter ved enten å bruke søkefeltet øverst på siden eller ved i klikke på kategoriene til venstre. Noen kategorier er delt inn i underkategorier som gir deg en nøyaktig oversikt. Du kan sortere produkter etter pris, synkende eller stigende, og alfabetisk. Bruker du søkefeltet bør du forsøke varierte søkeord. Søkemotoren gir resultater etter ord i produktbeskrivelsen eller i tittelen. Du kan bruke flere søkeord samtidig.

Når du har funnet riktig produkt kan du enten klikke på produktbilde- eller tittel for å vise mer info. Over kjøp-knappen i produktbeskrivelsen finnes et kvantumfelt hvor du kan øke antallet hvis du vil handle flere enn ett stykk per vare.

Fullføre handelen...

Vi har arbeidet mye for å gjøre kjøpsprosessen så enkel som mulig for deg. Du legger produkter i handlevognen ved å klikke på "Kjøp"-knappen som ligger til høyre for produktet. Du kan øke, redusere eller slette produkter i handlevognen når som helst. Når du har funnet alle produktene du vil handle klikker du på "Kasse" eller "Fullfør handel". Har du ikke logget deg inn fra før vil du se innloggingssiden. Er du allerede logget inn vil du tas til neste steg som er valg av frakt. Velg metoden du ønsker å benytte deg av, klikk neste. Nå vil du se en sammendragsside hvor leveringsadresse og ordrebeløp er spesifisert. Totalsummen inneholder samlet produktsum og fraktkostnad, alt inkludert merverdiavgift. Klikk "Bekreft ordre" for å fullføre handelen.

Priser...

Alle priser er inklusive merverdiavgift, men inkluderer ikke fraktkostnader. Du velger selv fraktmetode og dermed kostnad før handelen er fullført. Ordrens totalbeløp vises i handelens siste steg før bekreftelse. Kramstad.no opererer ikke med skjulte kostnader eller ekstra gebyr for små ordrer. Du vil alltid opplyses om ordrens totalbeløp før bekreftelse.
Produktprisene endres fra tid til annen på grunn av justeringer hos produsenter eller sterke valutasvingninger. Allerede innsendte bestillinger vil ikke påvirkes. Alle priser er oppgitt i Norske Kroner (NOK).

Faktura / Kreditt...

Vi sender deg produktene sammen med faktura og gir deg 14 dagers forfall. Vi samarbeider Klarna som er nordens største factoringselskap. Klarna tar seg av vår fakturering. Ved eventuelle fakturaspørsmål skal allikevel Kramstad.no kundeservice kontaktes.

Ved å velge faktura som betalingsmetode vil vi ta en kredittsjekk av deg eller ditt foretak. Selve kredittsjekken tar bare noen sekunder og du vil enten godkjennes eller få avslag for bruk av betalingsmetoden. Opplysninger som sendes gjennom kredittsjekken undergår vår personvernerklæring og vil ikke deles med en tredjepart.

Pakkesporing...

Vi forsøker til enhver tid å holde lagerstatus oppdatert slik at du alltid vil motta en komplett ordre. Hvis vi mot formodning skulle mangle en vare vil denne ettersendes fraktfritt. Kramstad.no vil bekrefte med ny leveringsdato.

Kramstad.no bruker Bring som transportør.

Pakkesporing Bring: http://www.bring.no/

Transportkostnader...

Fast fraktpris på NOK 179,- inkl mva. uansett volum. Hos Kramstad.no tilkommer ingen skjulte kostnader.

Skader eller mangler...

Har du ikke mottatt alle varene som ble bestilt og varen ikke er restet hos Kramstad.no tar du kontakt med kundeservice hvor du oppgir hvilken vare som mangler, ditt kundenummer og ordrenummeret det gjelder, så skal vi hjelpe deg med å finne ut hva som har skjedd.

Har du mottatt feil vare, en vare som ikke stemmer i.h.t. ordrebekreftelsen tar du kontakt med kundeservice hvor du oppgir hvilken vare som mangler, ditt kundenummer og ordrenummeret det gjelder. Du vil motta en bekreftelse på at varen er feil og at du kan returnere varen til oss. Retur av varer må godkjennes av oss før en eventuell retur. Hvis du ikke har mottatt en bekreftelse om at Kramstad.no aksepterer retur av varen vil du bli belastet for transportkostnader. Produktemballasje må være uåpnet. Erstatning eller bytte av vare som er åpnet vil ikke aksepteres.

Har du mottatt en skadet vare må følgende prosedyre utføres:

Ta vare på emballasje og produkter.
Meld i fra om retur til Kramstad.no (som beskrevet over).
Vent på returbekreftelse fra Kramstad.no og henvend deg så hos Posten eller Bring med skadde produkter inkludert all emballasje.
Skriv ut en skademelding. Posten eller Bring hjelper deg med dette.
Sammen med returbekreftelse fra Kramstad.no og skademelding fra Posten/Bring sendes varen til Kramstad.no
Kramstad.no sender deg ny vare eller refunderer varekostnaden etter avtale.
I.h.t. lovverket (Lovdata.no) henvises det til at du utfører slike saker "innen rimelig tid". Ved å handle hos Kramstad.no aksepterer du at dette er innen 10 virkedager fra du har mottatt produktet(-ene), tilsendt eller hentet ved vårt lager.

Retur av varer...

Vi forsøker alltid å leve opp til dine ønsker og behov som kunde hos Kramstad.no og vil behandle eventuelle returer av produkter som ikke virker på en rask og effektiv måte. For å gjøre dette forutsetter det at du spiller på lag og gjør som beskrevet under. En stor andel av returer ville kunne vært unngått hvis disse enkle stegene hadde blitt fulgt. Følg punktene i rekkefølge fra 1 til 6:
Les brukerveiledningen hvis dette følger produktet.
Søk på internett etter løsning på problemet (bruk søkemotorer som Google eller Yahoo).
Hvis produktet krever firmware kan dette ofte hentes ned fra produsentens hjemmeside.
Søk etter problemet på produsentens hjemmeside.
Send en melding til vårt kundesenter.
Hvis du fortsatt har problemer med produktet søker du om retur til Kramstad.no. Ta kontakt med kundesenteret og oppgi ditt kundenummer, gjeldende ordrenummer og beskrivelse av problemet, så sender vi en returbekreftelse og instruksjoner om hvordan du skal gå frem.

Angrefrist...

Kramstad.no følger angrerettloven og sender ut informasjon om denne ved hvert eneste kjøp som gjøres her hos oss.

Du har rett til å angre kjøpet så lenge produktets innpakning ikke på noen måte er ødelagt / forringet og produktet fremstår som nytt.

Du kan kun benytte deg av angrerettloven som privatperson. Næringsvirksomheter kan ikke benytte seg av angrerettsloven. Angreretten kan ikke benyttes dersom varen ikke kan leveres tilbake i samme stand og mengde, eller skader og forringelse skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukers side. Angrerettloven kan ikke benyttes hvis forbrukeren har brutt forseglingen. Alle kostnader for porto fra og til selger belastes forbruker i sin helhet. Alle kostnader ut over vareverdi belastes forbruker i sin helhet. Velger du å benytte deg av angrerettloven for produkter som Kramstad.no har tilpasset spesielt i.h.t. dine ønsker og behov vil forbrukeren belastes for kostandene for utført arbeid og materialer.

Hvis du ikke henter pakken ved ditt nærmeste postkontor eller henteavdeling og forholder deg passiv vil du belastes for fraktkostnader (minimum 150,-) + behandlingsgebyr pålydende 100,-.

Du kan angre kjøpet før ordren sendes fra Kramstad.no ved å gå inn på "Min konto" og kansellere ordren. Du har benyttet deg av angreretten når Kramstad.no bekrefter ordren avsluttet. Ordren kan ikke kanselleres etter ordrestatus er satt til "Sendt".

Hvis du angrer kjøpet etter pakken er hentet kan du sende melding til kundeservice. Husk å legge ved ditt kundenummer, ordrenummer og varen det gjelder. Kramstad.no vil bekrefte benyttelse av angrerett innen kort tid. (Du kan ikke returnere varen før vi har sendt deg en bekreftelse for benyttelse av angreretten). Du vil motta et angrefristskjema som du tar med deg til postkontoret. Sørg for at personalet på postkontoret feste angrefristskjemaet godt på pakken før den sendes. Så raskt vi har mottatt pakken og godkjent innpakning og produkt som ubrukt vil vi refundere beløpet til din konto. Forbruker belastes for porto.

For å benytte deg av angreretten kreves det av deg at prosedyren over følges og at produktet er i ubrukt stand. Etter passerte 14 dager vil du ikke lenger kunne benytte deg av angrerettloven / angrefristloven. Vi anbefaler at du returnerer varen i en av postens pakkeforsendelser, slik at du til enhver tid kan spore pakken for å vite hvor den befinner seg.

Support...

Kundesenteret forsøker til enhver tid å være behjelpelig med støtte for deg som kunde hos Kramstad.no. Kontakt oss ved å fylle ut skjemaet her. Legg ved ditt kundenummer, ordrenummer og hva saken gjelder, så kontakter vi deg innen rimelig tid.

Bedriftsavtale...

Kramstad.no kan tilby svært gunstige avtaler for norske bedrifter registrert i Brønnøysundregisteret.
Kramstad.no forbeholder seg retten til å avslå eller dele opp, eventuelt begrense, ordrer hvor levering ikke betraktes som forsvarlig.
Kramstad.no kan til når som helst justere priser på nettsiden og i kataloger. Gjeldene priser vises på ordrebekreftelsen.
Alle priser i nettbutikken er inkludert merverdiavgift.
Ordrer som består av lagervare vil som oftest behandles umiddelbart. I tilfeller der hvor varene ikke finnes på lager eller Kramstad.no er tomme for enkelte varer vil denne / disse ettersendes. Ny leveringsdato for aktuelle produkter vil bekreftes.
Risiko og ansvar for skade på varen går over på Bedriften i øyeblikket den overleveres transportør, så fremt ikke annet er avtalt.
Kramstad.no forbeholder seg retten til å utføre en kredittsjekk på bedrifter som søker om bealing gjennom faktura. Ved ikke godkjent søknad vil bedriften måtte betale varene på forhånd gjennom en av våre alternative betalingsløsninger.
Eventuelle mangler skal meldes Kramstad.no innen 8 virkedager. Det skal avtales mellom Kramstad.no og kjøper et eventuelt leveringstidspunkt for overlevering av ny vare eller om varen skal returneres og erstattes. Slike avtaler gjøres individuelt ved henvendelse til bedrift@kramstad.no.
Ved reklamasjoner følger Kramstad.no kjøpslovens § 32, nr. 3.
Volder solgte vare skade på person eller ting, og det skyldes at ikke produktet innehar den sikkerhet som kreves av norske lover er Kramstad.no erstatningsansvarlig i.h.t. lov av 23. desember 1988 nr. 104 / produktansvar. Andre skader ersattes ikke jfr. pkt. 8.
Hvis Kramstad.no skulle forhindres i å levere varen til angitt tidspunkt frasier Kramstad.no med tilhørende eierselskap seg alt ansvar og erstatningsansvar i.h.t. men ikke begrenset til tapte inntekter, utlegg og annet. Kramstad.no kan refundere innbetalt beløp ved en eventuell avbestilling og/eller reklamasjon.
Ved eksport / salg over Norges grenser står den individuelle bedrift selv ansvarlig for å innhente nødvendige papirer før eksporten finner sted.


Vareutvalg...

Kramstad.no forsøker til enhver tid å tilby deg de beste produktene til de beste prisene. Vi jobber kontinuerlig med å finne nye kvalitetsprodukter til lave priser, direkte fra produsent eller distributør, for å unngå fordyrende ledd.

Butikken er strukturert og enkel, slik at du lett finner frem til varene du leter etter. Produktbildene kan avvike noe i forhold til faktisk vare, dette dreier seg hovedsakelig om farge-/nyanseforskjeller, og ikke tekniske spesifikasjoner. Kramstad.no benytter seg kun av godt etablerte transportører for å kunne levere deg varen så raskt som mulig.

Kramstad.no tar forbehold om avvik og endringer i produktbeskrivelse og bilder. Fargegjengivelse kan avvike fra produktbildet i noen tilfeller. 

Sikker handel...

Det er trygt å handle hos Kramstad.no. Vi bruker mye tid på kommunikasjon og vet at for deg som kunde er det viktig med tilbakemeldinger vedrørende din ordre, leveringstidspunkt og punktlighet. Hos Kramstad.no får du support, kundeservice og et enkelt retursystem. Handle sikkert, Handle hos Kramstad.no.

Sponsing og støtte

Kramstad.no setter hvert år av et øremerket produktvolum som går til sponsing av veldedige tiltak og andre formål vi synes fortjener å bli lagt merke til. Fra tid til annen sponser vi også nettsider, blogger og skribenter med produkter for test og omtale.

Har du et pågående eller planlagt prosjekt, en nettside eller en blogg du føler kan være objekt for en sponsoravtale fra Kramstad.no kan vi kontaktes gjennom nettsidens kontaktskjema. Oppgi navn, alder (evt. for alle deltakere) og en beskrivelse av prosjektet, og over hvor lang tid prosjektet vil vare. Alle henvendelser vil bli vurdert på likt nivå, og vi vil ta kontakt hvis du/dere blir valgt.

Kontakt oss...


Alle henvendelser må inneholde kundenummer, eventuelt ordrenummer og/eller fakturanummer. Dette gjelder alle typer henvendelser.

Benytt deg av kontaktskjemaet.

Organisasjonsnummer: 998437164 mva.

Personvern

Dine opplysninger er trygge hos Kramstad.no. Under kan du lese detaljer om hvordan Kramstad.no handterer dine personopplysninger.

Når du oppretter en konto hos oss vil vi samle inn opplysninger om deg, som navn, adresse, email-adresse, etc. Disse opplysningene er nødvendige for at vi skal kunne levere deg varene du har bestilt. Vi vil også bruke opplysningene for å kontakte deg, hvis nødvendig, vedrørende din bestilling. I.h.t. regnskapsloven og angrerettloven er vi pliktet til å oppbevare opplysninger om deg. Opplysningene vil forøvrig ikke deles med tredjeparter og oppbevares sikkert på våre servere.

Dine produktvisninger vil oppbevares avhensyn til fremtidig planlegging av butikken, kundebehov og for statistikk.
Bedrifter kan søke om kreditt / betaling med faktura. Vi vil foreta en kredittvurdering av alle bedrifter som søker om kreditt hos oss.

Kramstad.no bruker cookie for at handelen skal gå raskere og for å at du skal kunne gjennomføre bestillingen din.
Standard ved registrering av ny konto hos Kramstad.no gir deg regelmessige nyhetsbrev. Det er frivillig å motta disse og du kan når som helst velge å ikke motta dem ved å gå til "Min konto".